www.maktenoverklimatet.se
Valutor:
underkläder dam,underkläder online,sensuella underkläder,snygga underkläder,triangel-bh,body underkläder,axelbandslös bh
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Anteckningar:

Inspektera lasten noggrant när du tar emot och undertecknar lasten, se till att den är perfekt. Skicka brev till oss istället för att skriva om det har några brott. vi hjälper dig att bearbeta! Vi kommer att vara oansvariga om det är fråga om din rapport efter att du har mottagit och undertecknat det.

1. Om du upptäcker att paketet bröts under leveransen, öppna paketet för att kontrollera om artiklarna är intakta. Om inte, neka inte leveransen. När paketet återlämnats till oss automatiskt, bekräftar vi väderskadorna görs genom transport. Om det är kommer vi att skicka dig en annan av samma modell för att exhcange eller ersätta dina pengar till fullo.

2. Om du vill returnera det paket du har skrivit, vänligen maila oss för att få leveransadressen där ditt paket kan returneras till. Vi skulle inte ha något ansvar för något saknat paket som orsakats av att återvända till fel leveransadress utan att fråga oss om vår kundsupport.

Fraktmetoder

Kära kunder. Vi kan skicka varorna till hela världen och allt för snabbt!

Observera att alla artiklar på vår hemsida är snabb frakt. När det gäller fraktmetoder skickar vi vanligtvis din beställning av EMS till de flesta större destinationer i världen. Men vissa områden i världen som Sydafrika, Nederländerna kan inte nås av EMS, så vi byter automatiskt till Hongkong Air Mail utan att anmäla dig. Vänligen hänvisa till följande leveranstid för två fraktmetoder.

Totalt leveranstid

Bearbetningstid (fem arbetsdagar)

= Från den tidpunkt vi mottog din beställning till den tid vi börjar paketera din beställning. Fem arbetsdagar (förutom två helgdagar) för att få din beställning att ses, din betalning bekräftad, för att försäkra sig om leveransadressen är korrekt och för att samla in de artiklar du köpt.

Förpackningstid (en eller två arbetsdagar)

= Din beställning skickas till fraktföretaget på packningsdagen eller senast nästa dag. Frakttid

= Den tid det tar för rederiet att köra eller flyga ditt paket till dig.

Det finns två sätt att få över information från oss,

1. Besök vår hemsida och logga in för att kontrollera uppdateringsstatusen.

2. Kontrollera ditt e-postmeddelande, för vi skickar uppdateringsstatus till din e-postadress.
Obs! (Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårningsnumret, vänligen vänta med tålamod. Någon tid krävs av Express Company laddar upp).

Öppettider:

8.15 - 18.00 måndag till fredag ​​

8.30 - 19.00 lördag

Förfrågan för frakt via e-post

Vänligen namnge din titel med din "Beställningsnummer" så att vi kan ge dig ett snabbt svar, tack.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.maktenoverklimatet.se