www.maktenoverklimatet.se
Valutor:
underkläder dam,underkläder online,sensuella underkläder,snygga underkläder,triangel-bh,body underkläder,axelbandslös bh
<
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Sekretess

Vad är din integritetspolicy?

Vi tar din integritet väldigt seriöst. Vi kommer aldrig att hyra eller sälja din information till tredje part, vi använder endast den information vi samlar in från dig för att förmedla din orderinformation, eller skicka dig kataloger och e-postmeddelanden på din förfrågan.

Säkerhet

Är beställning på din webbplats säker?

Absolut! Vi tar säkerhet mycket allvarligt, och vi gör allt vi kan för att skydda våra kunders känsliga data. Kreditkortsinformation för webborder är skyddad på följande sätt:

1. 128-bitars kryptering till och från servrar och webbläsare.

2. Kreditkortsnummer lagras inte i vår databas. Vi behåller endast de sista 5 siffrorna i de fall vi behöver verifiera det kort som användes.

3. När informationen överförs till våra servrar för bearbetning använder vi ännu starkare kryptering i bakre änden för att överföra begäran till vår betalningsprocessor för att verifiera kreditkortet och ge en auktorisation för orderantalet.

4. Om auktorisationen, adressverifiering och riskbedömning är helt klar accepteras ordern och ett enstaka unikt ID är kopplat till ordern för att fakturera det tidigare godkännandet. Detta ID kan inte användas för att placera ytterligare tillstånd eller fakturera mer än den ursprungliga auth. Det innehåller ingen identifierbar länk till kreditkortsnumret.

5.Om det ID-numet har använts för att fakturera ordern (som bara händer när ordern börjar sända) är den inte längre giltig och kan inte användas för att godkänna eller fakturera igen.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.maktenoverklimatet.se